JUST INOX SRL este detinatoarea website-ului www.justinox.ro ce are ca scop si domeniu de afacere producerea si distribuirea de echipamente horeca profesionale. Toate facturile emise vor fi emise de JUST INOX SRL.

Clienti

Clientii JUST INOX SRL pot fi persoane juridice si fizice.

Preturi

Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in EURO si NU contin TVA. Factura se va emite in LEI la cursul BNR + 1.5%.

In conditiile prevazute de lege, pretul echipamentelor electornice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care dorit detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul echipamentului, va rugam sa ne contactati  telefonic sau prin e-mail.

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in EURO si NU includ T.V.A. Preturile sunt exprimate fara T.V.A cu exceptia formuralului de oferta, unde T.V.A -ul este evidentiat.

Afisarea pretului se face fara T.V.A datorita faptului ca JUST INOX se adreseaza PERSOANELOR JURIDICE pentru care T.V.A-ul este deductibil integral.

Comenzi

Comanda se poate plasa pe e-mail – office@justinox.ro sau telefonic – 0733 488 034 sau 0733 488 035 Comenzile se onoreaza in limita stocului disponibil.

Livrare

Contravaloarea transportul produselor va fi suportată de catre cumparator. Cumparatorul poate alege curierul/metoda de transport preferat/a. Termenul de livrare se stabileste de comun acord cu cumparatorul.

Plata

Plata se face:

  • cu Ordin de Plata prin banca, numai dupa primirea facturii proforma;
  • numerar la sediul societatii;

Prezentare

Imaginile, detaliile tehnice, descrierile echipamentelor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.  Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o anuntare prealabila.